Help ons met de crowdfunding campagne en ontvang een GRATIS Stoere Dieren 3D Puzzel!

 Help ons met de drie nieuwe edities van de Stoere Dieren Patronenpuzzel en krijgt onze Stoere Dieren 3D Puzzel مجانية opgestuurd! Je krijgt dus een EXTRA puzzel van ons om je te bedanken voor je steun.

Ja, je hoort het goed. En er zitten ook geen addertjes onder het gras.

Wij willen dolgraag onze drie nieuwe edities van de Stoere Dieren Patronenpuzzel produceren en hebben jouw hulp hierbij nodig 🦁🐨🐻

   

Hoe werkt het:

1) Bestel één of meerdere nieuwe edities van onze NIEUWE patronenpuzzels via de crowdfunding campagne.

2) Stuur mij een mailtje via hallo@superblocco.nl met je naam en adresgegevens.

3) Als de campagne SUCCESVOL is afgerond (het hele streefbedrag wordt gehaald), dan ontvang je in de laatste week van juni مجانية onze Stoere Dieren 3D Puzzel via de post.

De Stoere Dieren Puzzels van SuperBlocco worden al door tientallen kinderwinkels en webshops verkocht in Nederland en België. Als jong merk moeten we hard werken om gezien te worden!

Help jij ons bij dit avontuur? 

Klik hier voor onze crowdfunding campagne via Kickstarter

 


Hoe zijn de Stoere Dieren Puzzels ontstaan?

Als vader van drie jonge kids is er heel wat speelgoed door mijn handen gegaan. Dieren hebben altijd tot de verbeelding gesproken bij mijn kids en zelf ben ik groot fan van houten speelgoed omdat het lekker lang meegaat en ook duurzamer is. Zo ontstond in 2020 het idee voor de Stoere Dieren 3D Puzzel en de Stoere Dieren Patronenpuzzel, onder de naam SuperBlocco.

Van design tot productie en van verkoop tot logistiek. Inmiddels heb ik een mooi klein team om me heen om de mooie Stoere Dieren Puzzels te kunnen produceren. Het is geweldig om te zien dat we groeien in Nederland, België en een aantal andere Europese landen. We hebben zelfs een paar winkels in de USA, hoe leuk is dat!

Maar het is natuurlijk als jong en klein merk ook hard werken om gezien te worden. En precies dat is de reden waarom ik onze gloednieuwe edities van de Stoere Dieren Patronenpuzzel met jullie hulp wil produceren. Want niks is voor mij leuker dan aan nieuwe Stoere Dieren Puzzels te werken die door jullie in de voorverkoop al zijn gereserveerd! Daarom heb ik een crowdfunding campagne gelanceerd via het platform Kickstarter.

Ik zou het ongelofelijk waarderen als je mij met dit avontuur wil steunen zodat we drie prachtige nieuwe edities van de Stoere Dieren Patronenpuzzel op de markt kunnen brengen.

انقر هنا من أجل onze crowdfunding campagne via Kickstarter

 

Als de crowdfunding campagne succesvol wordt afgerond, dan ontvang je GRATIS de Stoere Dieren 3D Puzzel in de laatste week van juni.

Stapelen en puzzelen met de Stoere Dieren 3D Puzzel


Ik wil je alvast bij voorbaat enorm bedanken!


تحياتي الحارة ،
Falco Tibben, oprichter SuperBlocco

 

Klik hier voor onze crowdfunding campagne via Kickstarter